0251 50 16 50 [email protected]

Binnenreclame

Bij Kingsign maken we de wereld graag een stukje mooier. Daarom vinden we het plaatsen van binnenreclame bij bedrijven en instellingen ontzettend leuk en zinvol werk. Met binnenreclame creëer je van een kantoor een fijne werkplek en voelen bezoekers en klanten het zelfvertrouwen van het bedrijf waar ze op bezoek zijn.

Wat is binnenreclame?

Binnenreclame is het aankleden van de binnenkant van je bedrijfspand om jezelf te presenteren aan bezoekers of klanten. Dat kan op een heleboel manieren, maar ze hebben allemaal één doel: je bewijst klanten en bezoekers die je ontvangt dat je een betrouwbare ondernemer bent waar ze zich welkom voelen. Perfect om een goede eerste indruk achter te laten.

Investeren in binnenreclame

Komen er bij jouw bedrijf regelmatig klanten op bezoek? Dan wil je ze natuurlijk wel ontvangen in een prettige ruimte die er mooi uitziet binnen de lijnen van je huisstijl. Dat zorgt namelijk voor vertrouwen. Precies dat is waar binnenreclame voor zorgt. Hiervoor zijn allerlei manieren, maar elke vorm van binnenreclame draagt bij aan het presenteren van jouw onderneming. Het mooie aan binnenreclame is dat het een zeer duurzame investering is. De vormen die wij aanbieden blijven lang van topkwaliteit en vergen weinig tot geen onderhoud. Perfect om jouw bedrijf in één klap de aankleding te geven dat het verdient.

De effectiefste vormen van binnenreclame

De meerwaarde van binnenreclame is duidelijk. Tijd om kennis te maken met de verschillende vormen die bij Kingsign beschikbaar zijn.

Fotobehang

Fotobehang is behang met daarop een foto, illustratie of print. Wij plakken het als één geheel bij jou aan de muur. Het resultaat? Een bijzonder strakke wand dat meteen in het oog springt. Het mooie aan fotobehang is dat er veel keuzes zijn. Zo kun je de natuur in huis halen met fotobehang van het bos, de bergen of het strand. Of laat een mooi patroon printen die strak doorloopt op de wand. Het printen en ophangen van fotobehang is één van onze specialiteiten en we merken dat steeds meer bedrijven hierin interesse hebben. Dat komt ook omdat we onder andere akoestisch fotobehang aanbieden dat geluiddempend werkt. Ideaal voor een sfeervolle aankleding én om galm in je pand te dempen.

Akoestische wandbekleding

Eén van onze mooiste vormen van binnenreclame is akoestische wandbekleding. Dit egaliseert je muur, isoleert en is nog geluiddempend ook. Bovendien is het naadloos, wat een extra strakke uitstraling geeft. Je kunt bij ons kiezen uit verschillende materialen, prints en patronen. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem vrijblijvend contact met ons op voor advies. Elke grote ruimte klinkt er namelijk rustiger door én ziet er professioneel en stijlvol uit. Een absolute aanrader.

Akoestische wandpanelen

Bij ons kun je akoestische wandpanelen in de vorm van hexagons. Deze zeshoekige panelen kunnen we ook voor je monteren. Dit type akoestische wandpaneel heeft als groot voordeel dat je eigen foto’s, prints en patronen erop kunt drukken. Perfect om je kantoor te stijlen en tegelijkertijd het geluid te dempen. Ideaal voor in restaurants of vergaderruimtes. Benieuwd naar alle formaten en mogelijkheden? Neem gerust contact op voor vrijblijvend advies.

 

 

Akoestische plafondpanelen

Zijn de wanden bij jouw kantoor al op orde? Er is nóg een manier om het geluid te dempen, namelijk met akoestische plafondpanelen. Helemaal wanneer je nu nog standaard systeemplafonds hebt. Onze akoestische plafondpanelen maken ruimtes warmer qua uitstraling, maar ook een stuk stiller. Ze bestaan voor 90% uit katoenvezels van gerecyclede spijkerbroeken. Dit absorbeert geluid extra goed. Mooie bijkomstigheid: het frame heeft een laag die slijtvast is. Zo gaat het nóg langer mee dan gewone plafonds. Een slimme investering!

Textielframes

Textielframes zijn een slimme keuze als je vaak van ontwerp wilt wisselen. Het heeft een slim ophangsysteem waarmee je de doeken supersnel wisselt.

Je kunt kiezen uit verschillende soorten doeken voor textielframes. Zeven om precies te zijn: dekostof, dekostof antibacterieel, decotex, theater, structex, blackbackxl en blackback soft. Decotex is de meest gekozen stof, omdat het van soepel polyester is met een matte uitstraling en fijne structuur heeft. Ook absorbeert het licht en heeft het een lange levensduur.

Ledframes

Met ledframes regisseer jij waar de aandacht van je klanten op valt. Zeker op beurzen, op evenementen, in winkels en in showrooms is dit een slimme vorm van binnenreclame. Eentje die bovendien zeer lang meegaat, wat het een slimme investering maakt. Vertel waar je als bedrijf voor staat of wat je te bieden hebt. Op professionele wijze. We combineren het profiel van het ledframe met een Samba Backlit met pees en voorzien het doek van 200% full colour-print. Daarmee printen we twee lagen inkt zodat het extra opvalt.

Freesletters en -logo’s

Freesletters en -logo’s zijn naast een vorm van buitenreclame ook een vorm van binnenreclame. Zeker in de entreehal is het slim om voor deze vorm van binnenreclame te gaan. Met freesletters heet je jouw klanten letterlijk welkom en geef je jouw entree een professionele upgrade. De keuze op het gebied van freeslogo’s en -letters is reuze. Van verschillende RAL-kleuren en diktes tot verschillende materialen en afwerkingen. Neem gerust contact met ons op om vrijblijvend de mogelijkheden te bespreken.

Verschillende folies

Iets dat wij ook vaak bij bedrijven binnen monteren? Verschillende soorten folies. Van decoratiefolie en interieurfolie tot privacyfolie en raamfolie. Het verfraait het aanzicht, zorgt voor privacy en resulteert vaak in meer productiviteit op de werkvloer. Omdat er minder afleiding is, maar ook omdat bijvoorbeeld fel zonlicht beter wordt geweerd. Het is ook mogelijk om je bedrijfsnaam of logo in verschillende folies te verwerken.