0251 50 16 50 [email protected]

Buitenreclame

Je kantoorpand een opvallende en professionele uitstraling geven? Op een A-locatie de aandacht trekken van potentiële klanten? Met gevelborden en vlaggendie duidelijk maken waar jouw bedrijf voor staat? Het kan met buitenreclame. Kingsign is specialist in het ontwerpen en monteren van buitenreclame. Wat we je allemaal te bieden hebben? Ontdek het hier.

Wat is buitenreclame?

Buitenreclame is een manier om in de openbare ruimte de aandacht te trekken van potentiële klanten. Dit kan op het bedrijfspand of het omliggende terrein, maar ook op bijvoorbeeld billboards, reclameborden en abri’s. Het is de oudste vorm van reclame en ook nu nog altijd ontzettend effectief en activerend. Dat komt omdat buitenreclame met zijn tijd mee gaat en het effect hetzelfde blijft: je trekt de aandacht van voorbijgaand publiek. Zeker wanneer je bedrijf op een mooie locatie zit, is het een slimme keuze.

Investeren in buitenreclame

Door te investeren in buitenreclame zoek jij als bedrijf het contact met jouw mogelijke klanten. Jij mag gezien worden en bent bereid daarin te investeren! Dat wekt vertrouwen bij de klant, omdat het betekent dat jij achter jouw product en werkwijze staat en niet bang bent dat te vertellen. Buitenreclame is daarmee een professioneel visitekaartje voor jouw bedrijf.

Slimme, duurzame investering

Een groot voordeel van buitenreclame voor je bedrijf is dat het een duurzame investering is. Buitenreclame, zoals freesletters, lichtbakken en raamfolies gaan lang mee. Je investeert eenmaal en vervolgens heeft je bedrijf zeer lang een mooie presentatie richting voorbijgangers. Ideaal als je bedrijfspand langs een drukke weg staat.

Buitenreclame in alle soorten en maten

Buitenreclame onderstreept als bedrijf je betrouwbaarheid en het is een duurzame investering die lang meegaat. De voordelen van buitenreclame zijn daarmee helder, maar welke vormen van buitenreclame kun je kiezen? Onze specialisten zetten het op een rij.

Raamfolies

De blik van voorbijgangers vangen met opvallende raamstickers? Het kan met verschillende soorten raamfolies en belettering. Mensen hoeven maar voorbij te lopen om te weten wat jij als bedrijf te bieden hebt.

Het mooie aan raamfolies en raambelettering is dat ze meerdere doeleinden kunnen hebben. Bij Kingsign kun je kiezen uit verschillende soorten folies zoals:

  • Privacyfolies: Perfect om privacy te genereren in bespreek- of behandelruimtes zonder dat de lichtval daardoor vermindert.
  • UV-werende/ zonwerende raamfolies: Houdt UV-licht voor maar liefst 99,9% tegen zonder dat de lichtinval vermindert. Perfect voor winkels met een etalage vol verse producten of om verkleuring van je producten tegen te gaan. Kan zowel aan de binnen- als de buitenkant geplakt worden.

Spandoeken

Spandoeken zijn een slimme investering. Ze zijn betaalbaar, gaan lang mee en makkelijk te verplaatsen. Ideaal wanneer je seizoensgebonden bent of als bedrijf op evenementen staat. Het is de betaalbaarste, snelste en effectiefste manier om als bedrijf de aandacht te trekken. En om als bedrijf over te brengen waar je voor staat.

Het mooie aan spandoeken is dat er ontzettend veel keuze is. Wij kunnen je daarbij vrijblijvend adviseren. Zo kun je gaan voor PVC-reclamedoek, maar bijvoorbeeld ook voor luchtdoorlatend meshdoek voor bij het water. De duurzame keuze? 100% recyclebaar, superlicht polyester.

Het fijne van spandoeken is dat bijna elke afwerking mogelijk is op het gebied van ringen. Daarnaast kun je accessoires erbij kiezen, zoals spanners om je doek makkelijk te monteren op een buizenframe.

Wij hebben jarenlange ervaring met het maken van spandoeken. Ons grootste doek ooit? 307 bij 6 meter. Daag jij ons uit voor een nóg groter doek? Neem gerust contact met ons op, want die uitdaging gaan we graag aan!

Zonwerende raamfolies

Zonder twijfel is zonwerend raamfolie één van onze Royals. Met zonwerend raamfolie haal je namelijk veel voordelen in huis. Het verfraait het aanzicht van een woning of bedrijfspand, zorgt voor een prettig werkklimaat en beperkt zonnewarmte tot een minimum. Het fungeert als eenrichtingsspiegel, waardoor je geen last van inkijk hebt. Ideaal voor een prettige, privacyvriendelijke werkomgeving en een moderne, frisse uitstraling van je pand.

Reclame- en gevelborden

Als bedrijf de aandacht trekken op een locatie met veel publiek? Reclame- en gevelborden zijn een effectieve oplossing. Wil je laten zien waar je zit en wat je te bieden hebt? Onze ontwerpers hebben hier uitgebreide ervaring mee en weten precies hoe je binnen een huisstijl een doeltreffend ontwerp maakt dat de aandacht trekt.

De mogelijkheden op het gebied van reclame- en gevelborden zijn uitgebreid. Zeker HPL-platen en Dibond zijn duurzame keuzes die lang meegaan. Wil je precies weten wat voor jou de beste keuze is? Neem vrijblijvend contact met ons op voor advies.

Freesletters en logo’s

Je bedrijf aankleden met aansprekende wanddecoratie? Het kan met freesletters. Ideaal om de buitenwereld te vertellen wat de naam van je bedrijf is en welke diensten jij aanbiedt. Perfecte buitenreclame voor elk type bedrijf of instelling. Onmisbaar, durven we eigenlijk wel te zeggen. Ook in de vorm van binnenreclame.

Daarom zijn freesletters en freeslogo’s er ook bij ons in alle soorten, maten, kleuren en finishes. Van kunststof tot roestvrijstaal en geanodiseerd aluminium. Benieuwd naar alle mogelijkheden, toepassingen, kleuren, materialen en diktes? Neem gerust contact met ons voor advies. Dan bespreken we vrijblijvend de mogelijkheden en achterhalen we samen de beste keuze voor jouw bedrijf.

Outdoor textielframes

Dit type buitenreclame is exclusief verkrijgbaar bij Kingsign. Deze slimme vorm van buitenreclame is opvallend en effectief. Allemaal te danken aan het textielframe waarbij het frame niet zichtbaar is. Je boodschap springt ermee van de muur!

Het materiaal is gemaakt van 100% recyclebaar polyester, waarmee dit ook een duurzame vorm van buitenreclame is. Polyester is het groenste jongetje van de klas en dit outdoor textielframe is nog opvouwbaar ook. Ideaal als je het wil verplaatsen.