0251 50 16 50 [email protected]

Montage

Kingsign is specialist in het monteren van binnen- en buitenreclame voor jouw bedrijf. Daarbij kun je rekenen op onze koninklijke aanpak, waarmee we kwaliteit garanderen.

Montage

Kingsign is specialist in het monteren van binnen- en buitenreclame voor jouw bedrijf. Daarbij kun je rekenen op onze koninklijke aanpak, waarmee we kwaliteit garanderen.

Voor binnen én buiten

Kingsign is specialist in het monteren van allerlei soorten binnen– en buitenreclame. Van reclame maken op auto’s tot de entree van je bedrijfspand voorzien van lichtbakken en branding. En van vakkundig ophangen van fotobehang voor bedrijven en particulieren tot vlaggen en spandoeken voor beurzen en evenementen. Goed nieuws: onze flexibiliteit houdt in dat je zelf bepaalt op welk moment je bij Kingsign instapt. We kunnen je helpen bij het ontwerpen van de reclame, maar ook reclame monteren waarvan de ontwerpen al vaststaan.

Zo gaan we te werk

Voor het monteren maken we vooraf samen een afspraak. Vervolgens bespreken we eerst wat we precies gaan doen zodat je precies weet wat je kunt verwachten. Ook leggen we altijd uit wat in onze ogen de beste opties zijn. Deskundig advies is namelijk altijd iets waar je bij Kingsign op kunt rekenen.

Bij onze montage kun je ook altijd rekenen op een stukje nazorg. We ruimen alles netjes op en we zeggen gedag. Alsof er niets gebeurd is, behalve dan dat we de wereld weer een stukje mooier is. Want daarom doen wij het werk dat wij doen!

We horen graag van je

Heb je na de montage nog vragen of opmerkingen over het geleverde werk? Complimentjes horen we natuurlijk graag, maar we horen het ook graag als er iets anders of beter had gekund. Omdat we altijd willen dat onze klanten zo tevreden mogelijk zijn.

Kingsign montage spandoek